En een filmpje opgenomen voor Goodwill Media !

Afgelopen week had ik de laatste opnamedagen voor dit jaar van de beroemdste straat van Nederland waarin ik mag wonen. Yes Sesamstraat!
Het SBS 6 programma De Meest Bijzondere TV-momenten nodigt mij uit voor een gesprek naar aanleiding van mijn boek Ik Word Oma en over het fenomeen Dansende Babies op Yutube. Werd een vrolijk gesprek met de net beginnende Petra Zwaan( met reeds een behoorlijke scala aan ervaring), die me toevertrouwde dat ze het spannend vond mij te ontmoeten, want ze is met mij opgegroeid. Vond ik lief en was daar trots op.

Het Radio-intervieuw met de doorgewinterde Tineke de Nooy in haar dagelijks TinkeShow was spits, informatief en gezellig. Mijn boek Ik Word Oma kreeg ruim aandacht en kon gewonnen worden door luisteraars bij de goede oplossing van een muziekale vraag.

Goodwill Media( geeft in eigen beheer sinds 1992 kleurboeken uit speciaal voor kinderen in Medische Kinderdagverblijven) heb ik deze week een filmpje opgenomen samen met kinderen in één van de Medische Kinderdagverblijven, om ons doel te verduidelijken en dat als clip dienst moet doen.

Advertenties

Over gerdahavertong

Gerda Havertong, actrice en zangeres, is bij het grote publiek bekend van haar rol in Sesamstraat. Met haar rol in Sesamstraat is ze dicht bij haar educatieve wortels gebleven. Ze is afgestudeerd pedagoge met als hoofdvak onderwijskunde. Na een actieve periode in het onderwijs in Suriname en Nederland, koos zij echter voor de wereld van kunst en cultuur. Door haar veelzijdigheid bestrijkt zij verscheidene disciplines. Havertong houdt zich onder andere bezig met korte eenakters, poëzie en vertellingen voor kinderen, en voordracht van gedichten uit derdewereldliteratuur in combinatie met muziek. Ze zingt liederen in het Sranan-Tongo, Nederlands en Engels. Ze is een veelgevraagd gast in verscheidene tv-programma’s. Gerda Havertong; Ik voel me verwant met kinderen en senioren burgers en mensen die een moeilijke periode in hun leven meemaken. Ik wil graag helpen waar nodig. De bijzondere inzet van vrijwilligers inspireert mij als ambassadeur om mij nog meer in te zetten voor het goede doel.” Gerda Havertong is ambassadeur van SOS Kinderdorpen; World Granny en Goodwill Media. Eind 1999 is op initiatief van Gerda Havertong Stichting Wiesje opgericht. De doelstelling van deze in Nederland gevestigde stichting is het verbeteren van zorg voor dementerenden in Suriname door middel van het opzetten en beheren van een zorg- en kenniscentrum voor dementie patiënten in Suriname.
Dit bericht werd geplaatst in Boek, gerda havertong, Heb ik gedaan, Radio, Sesamstraat en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s